Gezond vermageren, meer energie | Goesting in Gezondheid

Gezond eten met vermageren als leuk extraatje

Heb jij goesting in gezondheid? Wil je meer halen uit het leven en niet geremd worden door lichamelijke klachten of een gebrek aan energie? En wil je gezond eten en daardoor ook gezond vermageren? Dan kun je rekenen op mijn steun! Ik bewandel samen met jou graag de weg naar een gezondere levensstijl.

Elk voedingstraject bij Goesting in Gezondheid start met een intakegesprek. Afhankelijk van jouw specifieke behoeften kies je voor een kort of een lang traject.

Voedingstraject 1: drie maanden

Dit traject omvat:

  • Een voedingsconsultatie waarin we je doelen bespreken en je uitleg krijgt over de richtlijnen en de dagschema’s.
  • Vijf opvolgconsultaties. De consultaties vinden om de twee weken plaats en handelen telkens over een ander thema. Je krijgt handige tips en tricks om gezond te eten, en ontdekt hoe je bewust een gezonde levensstijl opbouwt en onderhoudt.

Voedingstraject 2: zes maanden

Dit traject omvat:

  • Een voedingsconsultatie waarin we je doelen bespreken en je uitleg krijgt over de richtlijnen en de dagschema’s.
  • Negen opvolgconsultaties. De consultaties vinden om de twee weken plaats in de eerste drie maanden en om de drie weken in de laatste drie maanden. Ze handelen telkens over een ander thema. Je krijgt handige tips en tricks over gezonde voeding en ontdekt hoe je bewust een gezonde levensstijl opbouwt en onderhoudt.

Aanvullend kun je kiezen voor osteopathische behandelingen. Als een van de weinige osteopaten in de regio Lokeren bied ik de versterkende combinatie van osteopathie en voedingsbegeleiding aan. Zo breng én hou je je lichaam in optimale conditie.

Schrijf je je in voor een voedingstraject? Dan krijg je ook een gratis zakje granola en een kortingbon voor de webshop. Je wordt bovendien lid van de gesloten GIG-community op Facebook en hebt toegang tot lekkere en gezonde recepten.

Kies ook voor een gezondere levensstijl en laat vermageren je leven niet bepalen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een intakegesprek.