Osteopaat Lynn De Merlier – Lokeren | Goesting in Gezondheid

Osteopathie: preventief en oplossingsgericht naar een fit en gezond lichaam

Als ervaren osteopaat los ik lichamelijke ongemakken op of verzacht ik ze. Dat doe ik door mijn patiënten holistisch te benaderen vanuit een wetenschappelijk onderbouwde aanpak.

Totaalaanpak voor een duurzame oplossing

Lichamelijke klachten zijn niet noodzakelijk het gevolg van problemen op de plaats waar de pijn zich manifesteert. Ze kunnen ook ontstaan door verkeerde voeding of problemen op andere plaatsen in het lichaam. Daarom werk ik oplossingsgericht en preventief door het probleem én de oorzaak te behandelen.

Testimonial - Goesting in Gezondheid

Osteopathie voor iedereen

Iedereen die goesting heeft in gezond functioneren is welkom bij Goesting in Gezondheid. Dankzij mijn jarenlange ervaring, opleidingen en bijscholingen kan iedereen – van baby’s en zwangere vrouwen tot senioren – bij mij terecht om hardnekkige lichamelijke ongemakken te laten behandelen.

Osteopathie + voedingsadvies = sleutel tot een gezond lichaam

Naast osteopaat ben ik voedingsdeskundige. Ik koppel osteopathische behandelingen vaak aan voedingsadvies, omdat ik geloof in de kracht van deze combinatie om je zo efficiënt mogelijk te helpen. Osteopathie en gezonde voeding vormen samen dé sleutel tot een gezond lichaam.

Wil je alleen langskomen voor een osteopathische behandeling? Dan kan dat uiteraard.

Wil je voluit en zonder lichamelijke remmingen gezond functioneren? Neem dan contact met me op voor meer informatie over osteopathie.