Wat is een osteopaat? | Goesting in Gezondheid

Preventief en oplossingsgericht werken voor een fit en gezond lichaam

Wat een osteopaat precies doet? Als mensen mij die vraag stellen, leg ik hen uit dat een osteopaat patiënten op een holistische wijze benadert en alleen met zijn handen werkt. En dat klopt. Maar voor mij doet een osteopaat eigenlijk nog veel meer. Ik beperk mij namelijk niet tot de behandeling van een probleem met wetenschappelijk onderbouwde osteopathie. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de combinatie van osteopathische behandelingen en gezonde voeding de sleutel tot een gezond lichaam vormt.

Totaalaanpak voor een duurzame oplossing

Lichamelijke klachten zijn niet noodzakelijk het gevolg van problemen op de plaats waar de pijn zich manifesteert. Ze kunnen ook ontstaan door verkeerde voeding of problemen op andere plaatsen in het lichaam. Daarom hou ik in mijn aanpak altijd rekening met het totaalbeeld en wil ik niet alleen het probleem maar ook de oorzaak aanpakken. Zo werk ik oplossingsgericht en preventief, en laat ik het menselijke lichaam beter presteren. Kortom: ik geef ik je de goesting en energie om duurzaam gezond te functioneren.

Osteopathie voor iedereen

Iedereen die goesting heeft in gezond functioneren is welkom bij Goesting in Gezondheid. Dankzij mijn jarenlange ervaring, opleidingen en bijscholingen kan iedereen – van baby’s en zwangere vrouwen tot senioren – bij mij terecht om hardnekkige lichamelijke ongemakken te laten behandelen.

Heb je ook goesting om voluit en zonder lichamelijke remmingen gezond te functioneren? Neem dan contact met mij op voor meer informatie of een intakegesprek.