Lezingen over gezonde darmen | Goesting in Gezondheid

Boek Lynn voor lezingen over gezonde darmen

Je darmen, darmflora en spijsverteringsstelsel vormen een ingenieus systeem en spelen een belangrijke rol in je fysieke en mentale gezondheid. Als voedingsdeskundige, osteopaat en auteur van het boek Goesting in gezondheid neem ik je tijdens mijn lezingen graag mee op een interactieve en boeiende ontdekkingsreis door de fascinerende wereld van je maag-darmstelsel.

Tijdens mijn lezingen ontdek je hoe je spijsverteringsstelsel werkt en hoe je darmflora je gezondheid beïnvloedt. Je krijgt ook talrijke handige tips om je darmflora in topconditie te brengen en te houden.

Je kiest uit drie lezingen:

Eerste hulp bij darmproblemen

Een dynamische lezing waarin je onder meer ontdekt hoe je spijsverteringsstelsel werkt, te weten komt waarom je stoelgang de spiegel van je gezondheid is, en concrete tips krijgt om darmproblemen aan te pakken.

Hou je darmflora in balans en laat je gezondheid floreren

Een boeiend verhaal over darmflora waarin we samen ontdekken wat darmflora precies is en waarom ze zo belangrijk is voor je gezondheid, welke factoren een positieve en negatieve impact op je darmflora hebben, en hoe je met gezonde voeding je darmflora kunt stimuleren.

Gezonde darmflora, blij kind

Een interactieve lezing over het belang van een evenwichtige darmflora bij kinderen. Je komt te weten hoe je de darmflora van je kind positief kunt beïnvloeden, ontdekt meer over voedselallergieën en voedselintoleranties, en krijgt praktische tips om je kind gezond te laten eten en efficiënt om te gaan met courante darmproblemen zoals diarree en constipatie.

Elke lezing is heel toegankelijk opgevat en bevat anekdotes uit mijn jarenlange praktijkervaring, talloze tips en heel veel interessante weetjes.

Elke deelnemer krijgt bovendien het e-book dat hoort bij de lezing én wordt getrakteerd op een proeverspakketje van Lynn’s Granola.

Wil je meer weten of een lezing boeken? Neem dan gerust contact met me op.