De Detoxner Detox: een kwaliteitsvolle detoxkuur voor je darmen

Gezonde darmen zijn heel belangrijk voor je gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek toont almaar meer aan dat je darmen het epicentrum van je gezondheid vormen. Darmen die in topconditie zijn, hebben een positief effect op je fysieke en mentale welbevinden. Het goede nieuws? Je kunt Moeder Natuur met een detoxkuur heel eenvoudig een handje helpen om je darmen in excellent shape te houden en eventuele darmproblemen op te lossen.

Je darmflora boosten met een detox

Als ambitieuze zelfstandige ondernemer en zorgzame moeder ben ik me altijd aan het haasten. Stress is helaas een onderdeel van mijn leven. En dat heeft een impact op mijn darmflora en mijn darmen. Ik probeer met gezonde voeding de impact tot een minimum te beperken, maar ik weet dat er meer nodig is om mijn darmflora te boosten en spijsverteringsproblemen op te lossen. Daarom doe ik regelmatig een detoxkuur als ik last heb van mijn darmen.

Nieuw op de markt

Als voedingsprofessional volg ik de vakpers op de voet. Ik was dan ook zeer benieuwd toen ik las dat Revogan met de detoxkuur Detoxner Detox op de markt kwam. En ik geef toe dat ik een beetje sceptisch was. De producent belooft dat de detoxkuur in vijf dagen je natuurlijke darmflora kan corrigeren en optimaliseren, de vochtbalans kan reguleren én de opname van voedingsmiddelen kan stimuleren. De ervaring in mijn praktijk leert me dat er meestal meer tijd nodig is om aan je darmflora te werken. Maar ik besliste de kuur toch een kans te geven.

detoxner

Snel resultaat

Ik was aangenaam verrast om vast te stellen dat het snelle resultaat geen loze belofte was. Al na de eerste dag merkte ik een verschil. En na afloop van de vijfdaagse Detoxner Detox-kuur voelde ik mij energieker. Het heeft mij echt deugd gedaan! Ik heb het product nu altijd in huis omdat je het ook eenmalig kunt gebruiken om een opgeblazen gevoel of darmklachten na een zware maaltijd tegen te gaan.

Eenvoudige detoxkuur

Sommige detoxkuren voor je darmen vragen een grote inspanning. Dat is niet zo bij Detoxner Detox. De kuur is heel gemakkelijk vol te houden. Je staat op, lost een zakje van het product op in een glas vruchtensap of water en drinkt het op. Daarna los je een bruistablet op in een ander glas en drinkt dat op. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is na je ontbijt, bij je lunch en je avondmaal een bruistablet oplossen in een glas water en opdrinken.

Een aanrader voor mijn patiënten

Detoxner Detox is mij dus heel goed bevallen. Ik ga het product zeker aanbevelen aan mijn patiënten. Want het is een kuur van hoge kwaliteit met de juiste samenstelling om snel darmklachten te verlichten.

Ook voor prikkelbaredarmsyndroom

Ik geef ook nog graag mee dat Revogan nog een andere kuur ontwikkeld heeft: Detoxner PDS, op maat van mensen die lijden aan het prikkelbaredarmsyndroom. De vijfdaagse kuur zuivert en reset de darmen, voorkomt dat slechte bacteriën zich in de darmwand nestelen, en zorgt er zo voor dat de pijnervaring minder intens wordt. Na deze startkuur kun je ook het 30-daagse onderhoudsprogramma Detoxner PDS volgen.

 

Gezonde groeten!

Lynn