Gezonde snacks: workshop | Goesting in gezondheid

Goesting in een gezonde snack

Leg dat gesuikerde tussendoortje maar aan de kant. Lynn laat je in deze onlineworkshops zien hoe je gezonde snacks bereidt die je een energieboost geven.

GIG-bakken met kinderen

GIG-bakken met kinderen

Wat is er leuker dan qualitytime met je kroost? Gezonde én supergezellige qualitytime! Lynn en haar zoontje Matteo tonen in deze onlineworkshop hoe dat kan. Ga samen met je kinderen aan de slag met gezonde ingrediënten en tover muffins, koekjes en cake op tafel die smaken naar meer. Naar veel meer! Jij en je oogappels zullen genieten van je tijd met elkaar, de gezellige en ontspannen sfeer in je keuken én natuurlijk het lekkere en gezonde resultaat!

Koop deze onlineworkshop

 

GIG-tussendoortjes

GIG-tussendoortjes

Zondigen zonder schuldgevoel of een kleine honger of een energiedipje counteren? Dat doe je met een gezond tussendoortje waar je echt van geniet. In deze onlineworkshop zie je Lynn zoetigheden bereiden die boordevol gezonde en voedzame ingrediënten zitten. De recepten zijn heel eenvoudig en dus ideaal om samen met je kinderen te bereiden. Je geniet zo niet alleen van overheerlijke snacks, maar ook van een tof familiemoment!

Koop deze onlineworkshop