Gezond ontbijt: workshop | Goesting in Gezondheid

Goesting in een gezond ontbijt

Kies voor een gezond ontbijt als perfecte start voor een energieke dag! Lynn toont je in deze onlineworkshops enkele originele, gezonde ontbijten die je goesting geven om ertegenaan te gaan.

granola

Creatieve recepten met gezonde granola

In deze onlineworkshop laat Lynn, de bezielster van de Lynn’s granola, je zien welke leuke en lekkere dingen je met haar creatie kunt bereiden. Lynn demonstreert enthousiast hoe je koekjes, muffins, balletjes, smoothies én pannenkoeken met granola maakt. Ideaal als gezond ontbijt of tussendoortje. Je zult niet kunnen weerstaan aan de drang om meteen zelf aan de slag te gaan en originele gerechten met granola te proeven!

Koop deze onlineworkshop

Workshop GIG-ontbijten met kinderen

GIG-ontbijten voor kinderen

Is een boterham met choco het favoriete ontbijt van je oogappels? Zie jij lange tanden wanneer jij hen ’s morgens eens iets anders durft te serveren? En ben je dus op zoek naar lekkere en gezonde alternatieven voor die klassieker aan de ontbijttafel? Ontdek dan in deze onlineworkshop hoe je je kinderen ’s morgens enthousiast laat smullen van een gezond ontbijt. Lynn, haar zoontje Matteo én nichtje Caroline, tonen je hoe je samen met je bengels gezonde lekkernijen klaarmaakt, zoals appeltaart, wentelteefjes en muffins. Kinderen met lachende gezichtjes die duimen en vingers aflikken gegarandeerd!

Koop deze onlineworkshop

GIG-ontbijten-zonder-(tarwe)brood

 

GIG-ontbijten zonder (tarwe)brood

Heeft brood voor jou zijn hoogdagen wel gehad? Wil je je dag beginnen met een gezond en tarwevrij ontbijt dat je in een-twee-drie bereidt? En krijg je het water in de mond wanneer je denkt aan een pannenkoek, smoothie of crumble als eerste maaltijd van de dag? Dan zal je veel plezier beleven aan deze onlineworkshop. Lynn toont je hoe je enkele verrassende ontbijten met onbewerkte en volwaardige granen klaarmaakt én legt je uit waarom een ontbijt zonder brood beter is voor je gezondheid.

Koop deze onlineworkshop