Gezonde voeding recepten | Goesting in Gezondheid

Begeleiding, recepten en tips voor een gezonde voeding en levenstijl

Ben je erin geslaagd om je levensstijl gezonder te maken, en je fysieke problemen met gezonde voeding en/of osteopathische behandelingen op te lossen? Dan help ik je graag om het gekozen pad vol te houden, zodat je je goed in je vel blijft voelen. Ik coach je tijdens een opvolgtraject, en help je zo om je gezonde eetpatroon aan te houden en gezonde variatie op je bord te brengen. Want een gedeelde inspanning is een halve inspanning!

Je kiest uit een kort of een lang opvolgtraject:

Opvolgtraject 1: drie maanden

Dit traject omvat drie voedingsconsultaties (één per maand) waarin we je eetpatroon bespreken. Je krijgt tips en advies om altijd gezond en lekker te eten.

Opvolgtraject 2: zes maanden

Dit traject omvat vijf voedingsconsultaties (de eerste drie op maandelijkse basis, de laatste twee met een tussenperiode van zes tot acht weken) waarin we met advies en analyse je huidige gezonde voedingspatroon onderhouden en versterken.

Wil je ook telkens opnieuw recepten voor gezonde voeding ontdekken en kunnen rekenen op iemand die je steunt om blijvend gezond te eten? Schrijf je dan in voor een opvolgtraject. Neem gerust contact op voor meer informatie.