Wat kan het online traject voor jou betekenen? - Goesting in gezondheid

Wat kan het online traject voor jou betekenen?

1. Wat houdt het online darmtraject precies in? 

  • Je krijgt essentiële basisinformatie over de spijsvertering, stoelgang en veelvoorkomende darmklachten.
  • Je ontdekt hoe darmproblemen ontstaan en hoe je ze kunt voorkomen.
  • Je leert meer over voedselintoleranties en voedselallergieën en hoe je ermee kunt omgaan. Ook overgevoeligheid voor tarwe, gluten en lactose komen uitgebreid aan bod.
  • Je krijgt een stappenplan met daarbij informatie over voeding die goed is voor je darmen en voeding die je het best kunt vermijden.
  • Je ontvangt heel wat recepten en tips om je darmen gezond te maken én te houden.
  • Je achterhaalt wat ontspanning, beweging en osteopathie kunnen betekenen voor je darmgezondheid.
  • Je komt te weten hoe je je darmen gezond houdt nadat je het online traject hebt afgerond.

 

 

 

 

 

 

2. Waar moet ik zijn voor het traject? 

Online. De bedoeling van dit traject is dat je in je eigen tempo en vanuit je eigen vertrouwde omgeving kunt werken aan gezonde darmen. Je hoeft dus geen afspraak te maken om langs te komen. Alles gebeurt online.

3. Welke resultaten kan ik verwachten?

Dat verschilt van persoon tot persoon. Het traject is zo opgebouwd dat je je voedingspatroon en levensstijl kritisch onder de loep neemt en aanpast om een betere darmflora te krijgen.
De gezondheid van je darmen heeft een grote invloed op je algemene gezondheid, dus van verschillende kwaaltjes zul je minder last hebben of ze zullen zelfs verdwijnen. Je voelt je energieker en beter in je vel.

4. Hoe ziet zo’n les eruit?

De lessen van het onlinetraject zijn heel afwisselend. Bij elke les bespreek ik een ander thema. Vaak is er een video waarin je uitleg krijgt over het thema, met concrete tips om meteen toe te passen. De video’s duren gemiddeld 20 minuten. Je kunt per les ook pdf’s downloaden met receptjes of extra informatie.

5. Hoe abonneer ik mij op het onlinedarmtraject?

Klik op de link ‘Schrijf je hier in voor het onlinetraject’ en klik vervolgens op ‘Toevoegen aan winkelmand’. Ga naar de checkout en volg de betalingsinstructies op je scherm. Om de lessen van het onlinetraject te kunnen raadplegen, is het nodig dat je bij je aankoop een account aanmaakt. In deze account vind je je lessen terug.

6. Waar kan ik mijn lessen raadplegen?

Dat kan via je account. Klik bovenaan op goestingingezondheid.be op ‘Login’ en meld je aan. Klik vervolgens op ‘Mijn abonnementen’ en je ziet het onlinetraject erbij staan.

7. Hoeveel kost het onlinetraject?

Voor het volledige traject met 8 lessen betaal je eenmalig 95 euro. Voor dit bedrag krijg je toegang tot de 8 lessen met alle video’s, downloadbare pdf’s en receptenboekjes.

8. Waarom zou ik kiezen voor het onlinetraject?

Het onlinetraject is zo opgebouwd dat mensen met weinig tijd zelf, in hun eigen tempo kunnen werken aan hun darmen. Als osteopaat merk ik dat een slechte darmflora heel veel lichamelijke kwaaltjes veroorzaakt. Maar de drempel naar een voedingsdeskundige of osteopaat ligt soms te hoog. Door te werken aan je darmflora van thuis uit, in je eigen tempo, kun je al een mooi resultaat bereiken. Dit traject streeft naar een evenwichtige darmflora en rustige darmen. Je zult het effect zowel lichamelijk als mentaal voelen.

Terug