Voedingsadvies én osteopathie voor mevrouw Vermeylen

In 2008 ging mevrouw Vermeylen op reis naar Afrika. Toen ze terugkeerde, bracht ze een ongewenste gast mee: een amoebe die een leverabces en cysten in haar darmen veroorzaakte. Twee jaar bezocht ze de ene dokter na de andere maar ze raakte niet van haar problemen verlost. Toen ging ze op zoek naar alternatieven. Het resultaat? Dankzij de combinatie van voedingsadvies en osteopathische behandelingen van Lynn De Merlier voelde mevrouw Vermeylen zich snel weer beter.

Mevrouw Vermeylen: “De amoebe die ik op mijn reis door Mali en Burkina Faso had opgelopen, veroorzaakte allerlei gezondheidsproblemen. Ik had ademhalingsmoeilijkheden, leverproblemen en kwam op twee jaar wel twintig kilo bij. De traditionele geneeskunde slaagde er niet in om mij te helpen, dus besloot ik het over een andere boeg te gooien. Ik zocht hulp online en vond Lynn. Toen ik mijn verhaal deed, had Lynn al gauw in de gaten dat er meer aan de hand was. Ze liet me testen op intoleranties. En wat bleek? Ik was intolerant voor tarwe, spelt, koemelk, alcohol en witte suiker. Lynn gaf me voedingsadvies en stelde een dieet voor me op dat ik vandaag nog altijd volg. De eerste stap naar mijn genezing was gezet.”

Combinatie voedingsadvies én osteopathische behandelingen

Omdat de amoebe de lever van mevrouw Vermeylen had beschadigd, combineerde Lynn het voedingsadvies met osteopathie. Mevrouw Vermeylen: “Om mijn lever weer in vorm te krijgen waren er leverdrainages nodig. Lynn is zo goed in wat ze doet. Dankzij haar holistische kijk verminderde mijn pijn snel en kreeg ik ook mijn ademhalingsproblemen onder controle. Bovendien verloor ik door die gecombineerde aanpak tien kilo. Ik heb nu weer energie en voel me vitaal.”

Motiverende begeleiding

“Lynn is een toffe, sociale madame die weet waarmee ze bezig is. Ze slaagt er altijd weer in om je te motiveren. Je kunt altijd bij haar terecht. Als je haar belt of mailt, probeert ze je zo snel mogelijk te helpen. Ze geeft je altijd uitstekend advies. Het voelt heel goed aan, omdat je op haar expertise kunt rekenen.”

Wil je je ook vitaler voelen en lichamelijke problemen duurzaam aanpakken met de versterkende combinatie van voedingsadvies en osteopathische behandelingen? Neem dan gerust contact met mij op.