Osteopathie voor Kevin De Jonghe

Het geheim van bodybuilder Kevin De Jonghe uit Grembergen om fit en blessurevrij zijn sport te beoefenen en wedstrijden te winnen? De osteopathische behandelingen van professionele osteopaat Lynn De Merlier.

Kevin De Jonghe: “Enkele jaren geleden sukkelde ik met een hardnekkige blessure aan mijn trapeziusspier, een spier die zich uitstrekt over de schouders. Heel vervelend voor een bodybuilder. Ik bezocht sportartsen en kinesisten, maar niemand kon mij helpen. De pijn bleef. Hun conclusie was altijd: overbelasting. Het enige wat ze konden doen, was mij telkens weer oplappen, maar de oorzaak van mijn blessure aanpakken was blijkbaar onmogelijk. Een vriend van mij had goede ervaringen met osteopathie en dat wekte mijn interesse. Ik begon erover te lezen en besloot het een kans te geven. Ik zocht online naar een osteopaat in de buurt van Grembergen en vond Lynn. Het resultaat? Een paar weken later was ik verlost van mijn aanhoudende blessure.”

Onmiddellijk resultaat zonder kraken

De aanpak van Lynn had vrijwel meteen succes. “De eerste keer dat ik bij Lynn langsging, wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Maar de eerste kennismaking was heel aangenaam. Lynn nam uitgebreid de tijd om naar mij te luisteren en maakte een uitgebreide analyse van alle blokkades in mijn lichaam. Die werkte ze in de volgende sessie stap voor stap weg. Na de derde of vierde keer behoorde mijn trapeziusprobleem tot het verleden. En dat allemaal dankzij de doelgerichte osteopathische behandelingen zonder kraken. Ondertussen ben ik een vaste klant van Lynn. Ze heeft al veel problemen voor mij opgelost en zorgt er altijd voor dat ik zonder blessures aan de start van mijn wedstrijden verschijn.”

Betrokken osteopaat

“Lynn is een heel toffe osteopaat die van aanpakken weet. Ze is supervriendelijk, luistert echt naar je en is heel betrokken. Zo kreeg ik bijvoorbeeld eens last tijdens een wedstrijdvoorbereiding. Ik belde Lynn en hoewel zij helemaal volgeboekt was, heeft ze mij er toch bijgenomen omdat ze wist hoe belangrijk dat voor mij was. Die betrokkenheid is onbetaalbaar. Bovendien leeft ze echt met je mee. Toen ik die wedstrijd won, deelde ze dat op haar Facebook-pagina! Iedereen die op zoek is naar een osteopaat met veel vakkennis en een hart voor haar patiënten, moet zeker bij Lynn langsgaan.”

Wil je ook een topfit lichaam of sukkel je al lang met een hardnekkig probleem? Neem dan gerust contact met mij op.