Osteopathie en voedingsadvies voor Frederik Van de Voorde

Frederik Van de Voorde is verslaafd aan sporten. Een dag zonder sport is ondenkbaar voor deze sportjunkie uit Lokeren. Omdat hij zijn goede conditie en prestaties nog wilde verbeteren én een vervelende schouderblessure had, ging hij voor osteopathische behandelingen en voedingsadvies langs bij voedingsdeskundige en professionele osteopaat Lynn De Merlier.

Frederik Van de Voorde: “Ik ben een extreme sporter en probeer voortdurend om mijn prestaties te verbeteren. Daarom klopte ik voor voedingsadvies bij Lynn aan. Ik wilde met een gezonder eetpatroon mijn energieniveau boosten en wat kilo’s verliezen. Ik wist dat ik bij Lynn in goede handen was, want mijn vrouw en schoonmoeder gingen al naar haar voor voedingsadvies. Bovendien had ik na een valpartij tijdens het wielrennen last van mijn schouder. Als osteopaat kon Lynn mij ook daarbij helpen. Onze samenwerking was zo’n succes dat mijn vrouw en ik nu een vaste maandelijkse afspraak bij Lynn hebben.”

Empathische osteopaat

“Lynn heeft veel expertise in huis. Haar kennis is erg uitgebreid. Ze doet ook veel meer dan een traditionele diëtiste of osteopaat. Ze biedt je een combinatie van osteopathie en voedingsadvies. En dat is super. Haar grootste troef vind ik haar empathische vermogen. Je voelt je echt op je gemak bij haar. Je kunt haar honderd procent vertrouwen. Ze is vlot in de omgang en staat altijd voor je klaar. Heb je een dringend probleem? Dan zal ze altijd tijd voor je maken.”

Moderne aanpak

“Lynn is perfect op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in haar vakgebied. Haar aanpak is modern en vernieuwend. Als ik bij haar langsga, heeft ze altijd nieuwe recepten of nieuwe oefeningen voor me. Dat houdt de begeleiding uitdagend en interessant. Bovendien is ze altijd positief, ook al heb ik me eens een maand wat minder aan mijn gezonde eetpatroon gehouden. Die houding vind ik belangrijk, want ik sta zelf ook heel positief in het leven.”

 Echte aanrader

“De aanpak van Lynn werkt echt. Het bewijs? Ik stond al scherp, maar sinds ik mij door haar laat begeleiden, ben ik in vier maanden zo’n 11 kilo verloren, heb ik veel meer energie en voel ik mij echt goed in mijn vel. Ik ben heel tevreden en kan haar begeleiding dan ook aan iedereen aanbevelen!”

Woon je in de buurt van Lokeren en wil je net zoals Frederik meer energie en enkele kilo’s minder? Neem dan gerust contact met mij op.