De patiënten van Lynn De Merlier vertellen | Goesting in Gezondheid

Voedingsadvies en osteopathie:
mijn patiënten vertellen

Voedingsadvies en osteopathie voor Sandy Huygens

"Vroeger sportte ik minstens vijftien uur per week. Maar nu heb ik een drukke job en twee kinderen. En dat betekent geen tijd meer om te sporten. Ik werk heel veel, vaak ook ’s nachts, en slaap daardoor weinig.”

Lees meer...

Karine Bornauw, fan van Lynn én Lynn’s granola

"Ik heb Lynn leren kennen via een vriend die bij haar in behandeling was. Ik had al met verschillende klassieke diëtisten samengewerkt om gezond te vermageren en had echt behoefte aan een nieuwe aanpak. Lynn was eigenlijk haar tijd ver vooruit.”

Lees meer...

Voedingsadvies voor Stephanie Moerkerke

"De begeleiding en het voedingsadvies van Lynn zijn helemaal op maat. Ze werkt niet met standaardvoedingsschema’s die ze aan iedereen meegeeft, maar stelt een voedingspatroon op dat helemaal is aangepast aan jou.”

Lees meer...

Voedingsadvies en osteopathie voor Carolien De Cauwer

"Lynn is heel empathisch en heeft een praktische en pragmatische aanpak. Ze weet heel goed wat werkt en wat niet. Ze is mijn stok achter de deur en die heb ik nodig. Ik kan haar op-en-top professioneel noemen. Ze is een goede osteopaat die erin geslaagd is om mijn terughoudendheid tegenover osteopathie te laten verdwijnen.”

Lees meer...

Voedingsadvies voor Marleen Van Branden

"De aanpak van Lynn is heel laagdrempelig. Ze is open, sociaal en communicatief. Ze legt alles heel goed uit en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ze dringt bovendien niets op, maar reikt alternatieven aan. En in haar voedingsschema’s is er ook plaats voor een koekje of een ijsje. Ze leert je […]”

Lees meer...

Osteopathie en voedingsadvies voor Frederik Van de Voorde

"De aanpak van Lynn werkt echt. Het bewijs? Ik stond al scherp, maar sinds ik mij door haar laat begeleiden, ben ik in vier maanden zo’n 11 kilo verloren, heb ik veel meer energie en voel ik mij echt goed in mijn vel. Ik ben heel tevreden en kan haar begeleiding dan ook aan iedereen […]”

Lees meer...

Voedingsadvies en osteopathie voor Jan De Backer

"Via een vriendin hoorde ik over de aanpak van Lynn. Die werkte blijkbaar heel goed, want die vriendin was heel tevreden. Ik maakte een afspraak en voelde mij vanaf het eerste moment begrepen. Dit waren de dieetbegeleiding en het voedingsadvies dat ik nodig had!”

Lees meer...

Voedingsadvies en osteopathie voor Stephanie Verstraeten en haar vriend Gary

"Lynn onderscheidt zich van diëtisten door haar persoonlijke aanpak en unieke visie, die trouwens helemaal aansluit met hoe ik over gezonde voeding denk. Haar begeleiding is aangepast aan je leefwereld en situatie.”

Lees meer...

Osteopathie en voedingsadvies voor baby Jules

"Lynn is heel vriendelijk, rustig en vlot in de omgang. Ze heeft niet alleen aandacht voor je baby, maar ook voor jou. Ze stelt je meteen op je gemak en betrekt je bij de behandeling.”

Lees meer...

Voedingsadvies en osteopathie voor Citta Van der Sypt

"Lynn blinkt uit in mensen motiveren. Ze is altijd positief. Zelfs wanneer de weegschaal niet het verwachte resultaat aangeeft. Die aanpak werkt bemoedigend en helpt je om voluit te blijven gaan.”

Lees meer...

Osteopathie voor Kevin De Jonghe

"Lynn is een heel toffe osteopaat die van aanpakken weet. Ze is supervriendelijk, luistert echt naar je en is heel betrokken. Iedereen die op zoek is naar een osteopaat met veel vakkennis en een hart voor haar patiënten, moet zeker bij haar langsgaan.”

Lees meer...

Voedingsadvies voor Naninja De Rijcke en haar vriend Cornelis

"Het voedingsadvies van Lynn gaat veel verder dan je vertellen wat je het best wel en niet eet. Lynn leert je op een andere manier met voeding omgaan en integreert gezonde voeding in je levensstijl.”

Lees meer...

Voedingsadvies voor de zoon van Mara Vercauteren

"Toen we buitenkwamen na ons intakegesprek hadden zowel wij als Kiani een heel goed gevoel. We waren er echt van overtuigd dat Lynn ons zou kunnen helpen. En dat is ook gebleken.”

Lees meer...

Voedingsadvies én osteopathie voor Marie-Claire De Waele

"“Lynn is goed in wat ze doet. Ze is heel rustig, maar ook heel kordaat. Je moet je aan de gemaakte afspraken houden. Maar als je toch bent bijgekomen, zal zij altijd luisteren naar je redenen, en je nog meer tips en advies geven om je doelen te bereiken.””

Lees meer...

Voedingsadvies én osteopathie voor mevrouw Vermeylen

"Dankzij de holistische kijk van Lynn en haar gecombineerde aanpak van voedingsadvies en osteopathische behandelingen zijn mijn fysieke klachten sterk verminderd, en voel ik me weer frisser en vitaler.”

Lees meer...

Osteopathie voor Robert De Brée

"Lynn is heel warm en open, en heeft een persoonlijke aanpak. Je voelt je bij haar echt op je gemak. Ze luistert heel goed naar je en heeft begrip voor je situatie. Ze kent haar metier!”

Lees meer...

Voedingsadvies voor Sabine Vervaet

"Lynn heeft me geleerd anders te eten door me op een aangename manier met gezond eten te laten kennismaken. Ik heb dankzij haar voedingsadvies nu veel meer energie en voel me fitter dan ooit.”

Lees meer...