Ambachtelijke granola: gezonde energie voor je lichaam en geest!

Verandering en vernieuwing zijn vaak synoniemen voor een stevige portie nervositeit en spanning. Ook ik ontsnapte er niet aan toen ik vorige week de webshop Lynn’s Granola lanceerde. Ik was dus bijzonder blij met de vele positieve reacties en felicitaties die ik van jullie ontving. Hartelijk dank daarvoor! Ik vond het heel leuk om te lezen dat jullie mijn webshop geslaagd vinden … en het was uiteraard ook super om meteen een heleboel bestellingen voor granola te zien binnenkomen. 😉

Blog GIG - Goesting in Gezondheid

Alternatief voor brood

Het verhaal achter Lynn’s Granola is eigenlijk heel klein begonnen. Mensen die voor osteopathie of voedingsadvies bij mij langskwamen, vroegen mij vaak naar een goed alternatief voor brood. En dan raadde ik altijd havermout of een zaden- of notenmix met yoghurt aan. Het probleem? De producten van de traditionele merken waren nooit lekker én gezond. Koos je voor een gezond product? Dan kon je smakelijk eten vergeten. Ging je voor het lekkere alternatief? Dan kreeg je hopen toegevoegde suikers en smaakstoffen binnen. Dus ging ik zelf aan de slag.

Experimenteren in de keuken

Mijn doel? Een granola maken die puur natuur, ambachtelijk bereid, lekker én gezond was. Ideaal als ontbijt of tussendoortje. Ik wilde een granola die je met smaak kunt eten en die boordevol energie zit. En dus begon ik te experimenteren in mijn keuken. Opnieuw en opnieuw. Ik maakte een granola, onderwierp mezelf en de mensen uit mijn omgeving aan een smaaktest, en schaafde mijn recept bij tot ik een granola had die lekker en gezond was.

Gat in de markt

Granola - Goesting in GezondheidMijn recept voor Totally Nuts, mijn eerste granola, was onmiddellijk een succes. Ik kreeg aanvragen van winkels om mijn ambachtelijke granola te mogen verkopen. Blijkbaar zat de markt te wachten op de combinatie lekker en gezond. Dat motiveerde me om de mogelijkheden van mijn granola helemaal te benutten en gezonde recepten samen te stellen. En zo is mijn verhaal gegroeid. Ondertussen kun je mijn granola kopen in een twintigtal verkooppunten én in mijn webshop Lynn’s Granola.

Nieuwe smaak

Samen met de gloednieuwe webshop lanceer ik een nieuwe, lekkere, gezonde en ambachtelijke granola: Crazy Chocolate. Die heb ik als ongelofelijke fan van chocolade ontwikkeld om guilt-free en voluit te kunnen genieten van de intense en hemelse smaak van cacao. Ik ben er zeker van dat ook jij plezier zult beleven aan deze heerlijke portie energie voor je lichaam en geest.

Voluit ertegenaan

Met de webshop, het nieuwe logo, de nieuwe granola en alles wat er nu rondom mij beweegt, belooft de rest van 2017 heel druk te worden. Maar dat is geen probleem. Ik kijk ernaar uit! Want ik doe heel graag wat ik doe en bruis van het enthousiasme en de energie om er voluit voor te gaan!

Gezonde groetjes

Lynn

PS Benieuwd naar de webshop? Neem dan meteen een kijkje op Lynn’s Granola.